MTB-träning

Nu får racern vila en stund. För även om det var kul att susa fram på asfalten med racern så är det mtb-tävling på söndag som gäller.
Därför blir det att träna terräng denna veckan. Fick PM från tävlingen Pearl Izumo i Uppsala igår och det har blivit lite ändringar i bansträckningen. Detta p.g.a. det höga deltagarantalet. De har hittills fått in nästan 1000 anmälningar och detta medför problem då det ska köras två varv. Eliten kommer nämligen att varva många av oss och därför kommer de att starta en timme och en kvart innan oss.
De har även flyttat starten för oss motionärer till en stor gräsyta för att vi ska få plats allihopa.
Så för mig som inte är överförtjust i att vistas bland en massa folk blir det ju lite extra spännande. Men utan deltagare så blir det ju inte någon tävling heller. Och anledningen till att jag vill köra tävling är ju dels för att se hur andra kör och även om det är skönt att vara ute i skogen i all ensamhet så finns det även en tjusning i att tävla mot andra. För innerst inne så är jag en ren tävlingsmänniska. Som tur är så kan jag vid dessa tävlingar helt och hållet koppla bort övriga åkare och helt gå in i min egen bubbla.

Denna helgen kommer även Nina vara med som supporter så förhoppningsvis kommer det även kunna bli en del fina bilder från loppet.

 
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *