Ny cykel

Jodå, vi kom överens om priset på cykeln. Egentligen är jag en oerhört dåligt affärsman, för jag tycker inte om att pruta. Men denna gången slängde jag ur mig ett pris och hoppades på det bästa. När jag var och provade cykeln så pratade vi lite om att jag även behövde en cykelhållare till takräcket. Och han hade två olika inne. Så min tanke var att om jag ger ett pris så kanske han höjer lite men slänger med den billigare hållaren.
Det blev inte riktigt så men han höjde till utsatt pris och skickade med den dyraste hållaren och så fick jag starten betald i Leksandsrundan Halfta. Så jag prutade 2000 kr men fick i stället saker för lite mer än 2000 kr så då får jag väl vara nöjd då. Blev ju faktiskt bättre än jag tänkt mig till och med.
Ok att jag kanske aldrig annars skulle ha köpt en så dyr hållare men efter att ha testat den så måste jag säga att den kände väldigt stabil och säker. Och man vill ju gärna att cykeln ska vara kvar på taket. Både för bilens och cykelns skuld. Och naturligtvis även för sina medtrafikanters säkerhet.

Det blev däremot ingen träningstur idag då vi hade lite främmande här och så var det min matdag och så behövdes det även pysslas lite med hästarna. Så tiden rann iväg. Men jag fick ihop hållaren och kunde testa hur den fungerade och kunde även fixa lite med nya racern då jag fick lite tips om vad jag skulle göra då jag inte riktigt kom ner i bocken.
Så nu har jag vänt på styrarmen så att styret kom lite högre och så har jag vinklat ner styret lite. Så i morgon får det bli en liten provtur för att se om det fungerar bättre.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *