Gammalt hederligt kroppsarbete

Efter en vilodag efter tävlingen så startade jag idag dagen med att jobba i skogen. Tillsammans med häst och sambo så var vi och körde ut några kubik björk. Eftersom Nina fått problem med ryggen så nöjde hon sig med att köra så själva lastningen fick jag sköta själv idag.
Och lite styrketräning är ju aldrig fel och att vara ute i skogen är aldrig fel.

Men jag tog även en lätt eftermiddagstur på cykeln. Tränade lite på att ta mig över hinder och hittade även en stig som var rejält mjuk. Märkte ju på tävlingen att jag behöver träna på att cykla i mjuka underlag.
Har ju även varit lite stolt över att jag inte haft det minsta ont i kroppen efter tävlingen och inte heller varit särskilt trött. Men idag märkte jag ändå att det fanns ett ställe som det ömmade lite på. Det var inte mycket men det kändes ändå att det ömmade lite framför allt i guppen. Då ville jag gärna ställa mig upp 🙂

Dess värre måste jag göra en rejäl genomgång av cykeln då det är något som skramlar på den. Kollade ekrarna men kunde inte känna något fel där och jag hör heller inget om jag bara snurrar på hjulen så måste gå lite djupare i undersökningen.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *