Färdig packad

Vi hittade boende ca 1 mil från Bengtsfors på Kanalvillan i Dals Långhed så vi åker neråt direkt efter jobbet i morgon. Vi hade annars tänkt åka på lördag morgon men tanken att åka redan kl 04.00 på morgon och komma ner trött kändes inte helt ok. Bättre att åka ner dagen innan och komma till start utvilad. Ok att man kanske inte sover jättebra borta men bättre än att upp mitt i natten i alla fall.
Så idag var det bara att packa väskan så man är redo inför morgondagen.

Så det var bara att packa ner helgkostymen med tillbehör och ta med det till jobbet i morgon.

Sen får vi se hur långt man räcker till. I första hand siktar jag på att ta mig runt och så får vi se vad tiden blir. Min PT kommer däremot att satsa stenhårt i början för att se hur långt det räcker. För mig är det premiär för tävling medan det för honom enbart är säsongspremiär. Han har åkt massor med tävlingar och siktar på en topplacering, vilket jag inte gör. Han är dock osäker på om det räcker men han ska i alla fall göra ett försök. Med andra ord kommer han vara med från början och sedan se hur långt det räcker.

Vi har som sagt alla våra olika mål här i livet.

 
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *