Backträning

Idag var det en väldigt lugnt träning i stort sett enbart för att komma ut och hålla igång. Men målet var att träna på att cykla i backar. Hittade också några nya backar att öva i.
Det som jag har lite problem med fortfarande är rädslan att cykeln ska slå över. Därför kände jag att jag idag skulle lägga lite extra träning just på detta.
Jag visste var det fanns några backar som kunde vara lämpliga men på vägen dit hittade jag till och med en helt ny väg. Denna backe var inte så tvär som den vid Skäftringen men kändes bra att öva lite i en inte fullt så tvär backe.
Väl framme vid sjön Skäftringen så hittade jag en perfekt stig att cykla uppför. En sådan stig som var så precis brant och lös så man var tvungen att sitta för annars skulle det bara spinna och den var precis så tvär att man var tvungen luta sig framåt för att inte stegra och lägga sig på rygg. Vid ett flertal tillfällen så var framhjulet i luften men inte mer än att jag utan problem kunde bemästra det.
En annan överraskning dök upp i postlådan idag som påminde om vinterns bedrifter. Nämligen ett diplom från Engelbrektshalvan. Hade ingen aning om att jag skulle få någon diplom därifrån men det är ju alltid roligare med överraskningar.

Läshttps://trainingblogg.gerfoto.se/ även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *