Nya inköp

Fick idag en läxa av min PT. Jag var tvungen att inhandla extra slang och en cykelpump inför helgen. Extra slang hade jag redan men en liten pump att ha med sig på cykeln saknade jag så det var bara att inhandla.
Jag ville ha en liten pump som inte tog så mycket plats och tyngd. Hittade en liten smidig en med ramfäste och allt.

Dessvärre upptäckte jag direkt när jag skruvat fast fästet att den pumpen kommer aldrig att sitta kvar när det börjar guppa ordentligt då den enbart är fäst med ett gummiband runt. Det finns inget som stoppar den för att glida nedåt vilket gör att jag är säker på att den kommer glida ur. Så det blev att stoppa ner den i väskan under sadeln istället tillsammans med slangen. Det var som sagt tur att jag köpte en liten pump.
Säkerligen är den anpassad för landsvägsåkning då den även har en pumpkapacitet på 11 bar. Något som absolut inte behövs till MTB-däck.

I övrigt så är det vilodag idag, i morgon tänkte jag köra lite intervallträning i backe för att sedan bara köra en väldigt lugn tur på torsdag kväll och sedan vila fredag igen. Egentligen skulle det vara bra med en lätt tur på fredag förmiddag men tyvärr så har man ju ett jobb och på eftermiddagen åker vi mot Bengtsfors och Dalslands XC.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *