Vilodag

Idag blev det en lugn dag. Eller ja, det går ju alltid att diskutera. Åkte en vända för att storhandla till Falun och Borlänge. Framför allt för att en av våra hästar inte mår riktigt bra och eftersom han tappat all vinterpäls och är lite tunn så behövde han ett täcke för att hålla värmen då det väntas ruggigt väder.
Själv behövde jag också göra en tur till Djurås för att använda mitt presentkort på Vestlis fiske som jag fick när jag fyllde 50 år.
Det blev en elmotor till båten så nu blir det till att bara vila och njuta på fisketurerna i båten. Ingen mera armträning med årorna. Ja någon gång ska man ju vila och njuta sägs det.
I övrigt så hade även jag och Nina ett samtal igår om hur mycket jag egentligen ska träna. Och en klok människa som hon är så även om jag inte höll med henne så där direkt igår så har jag ändå tänkt på det och som jag sa så är hon ju en klok människa och därför har jag tänkt lite på det hon sa att jag nog skulle ta det lite lugnare med träningen.
Jag försvarade mig ju naturligtvis med att jag nu mår så mycket bättre än tidigare och det vidhåller jag också men trotts det så kanske jag skulle må ännu bättre om jag tog mina vilodagar och gjorde något helt annat någon dag som inte är pulshöjande. Man måste kanske inte bli svettig för att må bra, eller? 🙂
Ja, inte vet jag. Men hur som helst så har jag tänkt en hel del på det och tanken slog mig också att det behöver ju inte alltid vara uthållighetsträning som tar en massa tid. Och ibland är det ju så att saker bara ramlar in framför ögonen på en.
Först satt jag och läste Vasalöparen och såg då en styrketräningsövning för att delvis träna upp sätet. Sedan kom denna sidan upp från Hälsobibeln i mitt flöde på Facebook. Något som verkade vettigt faktiskt och värt att prova.

 
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *