Liten uppvärmning

Fint väder och kroppen kändes bra efter gårdagen. Men eftersom vissa delar i kroppen kändes något stela så tog jag faktiskt en väldigt väldigt lugn tur på rullskidorna idag efter jobbet. Ren stakning för att helt och hållet bara underhålla kroppen. Vet ju att stillasittande inte är bra och fick även tipset från en massör tidigare att ren stakning på skidor bara är bra.
Jo, jag vet. Det var vid just ren stakning som jag drog på mig ryggskottet också innan vasaloppsveckan men jag tror faktiskt det var en ren tillfällighet. För vet ju också att när jag kör lugnt och harmoniskt så mår även ryggen oerhört bra. Och idag var det helt och hållet en sådan tur. Körde enbart på plan mark och vände när jag kom till första backen för att inte riskera några dumheter.

Intalade mig redan innan jag gav mig av ut att det verkligen skulle bli en kort och lugn tur. När jag kom hem så gjorde jag en sådan där lite återblick och insåg att hade detta varit för ett par år sedan så hade jag nog kallat det för en hårdträning. 4 km på 18 min. Då hade det varit oerhört snabbt och långt. Nu var det ren uppvärmning. Detta ger till och mig lite perspektiv på att det faktiskt har hänt lite på dessa år.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *