Cykelträning

Då snön försvann efter min första säsong som längdskidåkare så insåg jag väl lite att jag måste göra något även under sommaren för att hålla igång.
Så jag fick plocka fram min cykel igen som jag använt lite då och då tidigare. Har en äldre cykel som är något mitt emellan racer och vanlig kan man väl säga. 21 växlar men inget bockstyre eller liknande, utan en helt vanlig cykel skulle man väl kunna säga.

Det blev inga långa turer för trotts allt så tyckte jag det var lite tråkigt att cykla. Kändes inte som det var något för mig. Jag vill ju helst vara ute i skogen och det gick inte med min cykel och att köpa ny MTB fanns inte ekonomi för så det blev att hålla sig på asfalt och köra trotts att det var tråkigt. insåg hur som helst att det var bra att röra på sig.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *